Loodgieter werkzaamheden

Loodgieter nijmegen

Loodgieter werkzaamheden

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare loodgieter in de regio Nijmegen, Arnhem, Oss, Wageningen en Zevenaar? Zoek niet verder! Klusbedrijf Gerwin is dé specialist voor al uw loodgieterswerkzaamheden, zoals het aanleggen en
onderhouden van leidingen, het repareren en installeren van sanitair, en het oplossen van verstoppingen en lekkages. Als allrounder zijn weinig klussen een te grote uitdaging voor mij. Kiest u voor Klusbedrijf Gerwin, dan geniet u automatisch van de volgende voordelen:

Ervaren en zelfstandige loodgieter

Ik ben een gedreven zzp’er met jarenlange ervaring in het loodgietersvak. Ik werk zelfstandig en garandeer een vakkundige en persoonlijke aanpak van uw project.

Verwarming ontluchten

Heeft u last van koude plekken in uw huis, of wordt uw radiator niet meer warm? Dan kan het zijn dat uw verwarming lucht in de leidingen heeft. Gelukkig kunt u deze problemen eenvoudig oplossen door uw verwarming te laten ontluchten door een professionele loodgieter.

Onze loodgieters in Nijmegen zijn experts op het gebied van verwarming onderhoud, en kunnen uw verwarming snel en efficiënt ontluchten. Dit zorgt ervoor dat alle lucht uit de leidingen wordt verwijderd en dat uw verwarming weer optimaal werkt. Uw radiatoren zullen weer gelijkmatig warm worden en u zult geen last meer hebben van koude plekken in uw huis.

Brede expertise

Naast loodgieter ben ik ook timmerman, schilder en stukadoor. Dus als u naast loodgieterswerkzaamheden ook andere klussen wilt uitvoeren, kunt u bij Klusbedrijf Gerwin terecht. Op deze manier leert uw klusser uw woning goed kennen en geniet u van een holistische benadering.

Onze loodgietersdiensten

  • Aanleg en onderhoud van waterleidingen, gasleidingen en riolering
  • Installatie en reparatie van sanitair, zoals toiletten, douches en kranen
  • Opsporen en verhelpen van lekkages, verstoppingen en andere bergingen
  • Dakgoten en regenpijpen

Offerte aanvragen

Klaar om die vervelende lekkage te laten verhelpen of nieuwe leidingen te laten aanleggen door een professionele loodgieter? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij Klusbedrijf Gerwin en ontvang snel een passend voorstel. Klusbedrijf Gerwin helpt u graag met al uw loodgieterswerkzaamheden. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op! Wij zijn werkzaam in Nijmegen, Arnhem, Oss, Wageningen en Zevenaar, waardoor we altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Geen hoge voorrijkosten dus!

Geïnteresseerd?

of bel naar

Waarom kiezen voor ons?

neem contact op met een timmerman

Andere diensten

Scroll to Top
Call Now ButtonBel ons